Možnosti propagace firmy na Internetu - Vrba, Zdeněk; Pokorný, Pavel, 1952-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2005)
Propagace firmy na Internetu
Vedoucí práce: Pavel Pokorný
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2005
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2005
Keywords: internetová reklama; webové prezentace; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; Internet advertising; web presentations; bachelor's theses