Nekalá soutěž podle českého právního řádu - Zelinková, Věra; Michálek, Lubomír; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2005)
Vymezení základních aspektů soutěžního práva a vysvětlení základních podmínek nekalé soutěže
Vedoucí práce: Lubomír Michálek
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2005
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2005
Keywords: nekalá soutěž; ochrana spotřebitele; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; unfair competition; consumer protection; bachelor's theses