Analýza kritérií výběru dodavatelů firmy Zemědělská vodohospodářská správa Písek - Kolářová, Jana (2004)
Vymezení předmětu činnosti Zemědělské vodohospodářské správy Písek, popis dodavatelů a kritéria jejich výběru