Environment - Šefčíková, Iveta; Kopřiva, Bohumil; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2005)
Objasnění základních pojmů týkajících se životního prostředí. Proces a nástroje environmentálního managementu, postoje EU k environmentální problematice a nástin oblasti environmentálního vzdělávání
Vedoucí práce: Bohumil Kopřiva
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2005
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2005
Keywords: environmentální management; životní prostředí; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; environmental management; environment; bachelor's theses