Pracovně-právní vztahy ve státní správě v ČR a jejich směřování - Bártů, Josef; Budínová, Hana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2005)
Vymezení základních právních vztahů ve státní správě se zaměřením na oblast tzv. služebních pracovních poměrů a dalších pracovně-právních vztahů s analýzou a komparací s EU
Vedoucí práce: Hana Budínová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2005
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2005
Keywords: státní správa; pracovněprávní vztahy; management [obor bakal. práce]; zákoník práce; bakalářské práce; state administration; labor-law relations; bachelor's theses