Vývoj veřejného sektoru v České republice - Dvořáková, Jana; Musil, Martin, 1976-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2005)
Popis veřejného sektoru od r. 1989 do současnoti, jeho analýza a možné směřování do budoucna
Vedoucí práce: Martin Musil
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2005
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2005
Keywords: veřejný sektor; zdravotnictví; privatizace; management [obor bakal. práce]; financování zdravotnictví; bakalářské práce; public sector; health service; privatization; bachelor's theses