Advantages and disadvantages of entering the European Union - Ešner, Jan; Kopřiva, Bohumil; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2005)
Přehled výhod a nevýhod vstupu do EU
Vedoucí práce: Bohumil Kopřiva
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2005
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2005
Keywords: evropská integrace; volný pohyb osob; volný pohyb zboží; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; European integration; free movement of persons; free movement of goods; bachelor's theses