Možnosti CR na Vysočině (analýza možností rozšíření aktivit CR v oblasti, návrhy na realizaci) - Hanusová, Lucie; Hesková, Marie, 1948-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2005)
Analýza možností rozšíření aktivit cestovního ruchu
Vedoucí práce: Marie Hesková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2005
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2005
Keywords: cestovní ruch; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; tourism; bachelor's theses