Analýza stavu logistiky v podniku Edscha Bohemia s.r.o. - Kotek, Pavel; Lukšů, Vladimír; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2005)
Logistická činnost a procesy související se zajišťováním této činnosti v podniku
Vedoucí práce: Vladimír Lukšů
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2005
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2005
Keywords: logistika (management); management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; business logistics; bachelor's theses