Činnost české humanitární neziskové organizace s mezinárodní působností - Králová, Simona; Nový, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2005)
Definování administrativních a legislativních překážek přeshraničních aktivit neziskové organizace a návrhy jejich řešení na příkladu organizace Člověk v tísni
Vedoucí práce: Jan Nový
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2005
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2005
Keywords: neziskový sektor; fundraising; management [obor bakal. práce]; zahraniční mise; bakalářské práce; nonprofit sector; fund raising; bachelor's theses