Používání technologií GIS v rámci městských úřadů - Kučera, Antonín; Pokorný, Pavel, 1952-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2005)
Současná řešení používání GIS na městských úřadech, jak na lokální úrovni, tak pro intranet a internet
Vedoucí práce: Pavel Pokorný
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2005
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2005
Keywords: geografické informační systémy; elektronická veřejná správa; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; geographical information systems; electronic government; bachelor's theses