Přepravní průzkum v Jindřichově Hradci - Martiňák, Jakub (2005)
Přehled možných způsobů organizace dopravy ve městě střední velikosti z hlediska udržitelného rozvoje. Přepravní průzkum k této problematice na základě přepravního průzkumu dotazníkovou formou