Přepravní průzkum v Jindřichově Hradci - Martiňák, Jakub; Lukšů, Vladimír; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2005)
Přehled možných způsobů organizace dopravy ve městě střední velikosti z hlediska udržitelného rozvoje. Přepravní průzkum k této problematice na základě přepravního průzkumu dotazníkovou formou
Vedoucí práce: Vladimír Lukšů
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2005
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2005
Keywords: městská doprava; udržitelný rozvoj; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; urban transportation; sustainable development; bachelor's theses