Hasičský záchranný sbor a dobrovolní hasiči v ČR - Michálek, Petr; Nový, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2005)
Porovnání vazeb mezi profesionálními a dobrovolnými sbory hasičů v ČR a vybraných zemí EU a analýza současného stavu fungování a hospodaření jednotky HZS v J. Hradci a jejího vztahu s dobrovolnými hasiči
Vedoucí práce: Jan Nový
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2005
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2005
Keywords: hasičské sbory; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; fire departments; bachelor's theses