Sledování účinnosti kurzů týmové spolupráce - Navrátilová, Jana; Král, Pavel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2005)
Zkoumání vlivu kurzu týmové spolupráce na osobnost člověka. Možné přínosy pro zaměstnavatele, jako objednavatele těchto kurzů
Vedoucí práce: Pavel Král
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2005
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2005
Keywords: týmová práce; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; team work; bachelor's theses