Možnosti využití technologie čárových kódů při řízení firmy - Švecová, Martina; Ezrová, Hana, 1941-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2005)
Analýza přínosů zavedení technologie čárových kódů při řízení firmy
Vedoucí práce: Hana Ezrová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2005
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2005
Keywords: čárové kódy; logistika (management); management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bar coding; business logistics; bachelor's theses