Přechod od diktatury k demokracii a současná situace v Chile - Rosales Toledo, Victor Leopoldo; Kopřiva, Bohumil; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2005)
Přehled politické a ekonomické situace od 70. let minulého století
Vedoucí práce: Bohumil Kopřiva
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2005
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2005
Keywords: politický systém; hospodářská politika; Chile; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; political system; economic policy; Chile; bachelor's theses