Využití digitálních produktů Zeměměřického úřadu pro GIS měst a obcí - Traurig, Michal; Pokorný, Pavel, 1952-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2005)
Využití digitálních dat Zeměměřičského úřadu při tvorbě a zpracování GIS pro potřeby měst a obcí
Vedoucí práce: Pavel Pokorný
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2005
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2005
Keywords: geografické informační systémy; elektronická veřejná správa; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; geographical information systems; electronic government; bachelor's theses