Transformace v Mongolsku (od 90. let do současnoti) - Ulzibayar, Zolzaya; Kopřiva, Bohumil; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2005)
Hlavní rysy transformačního procesu v Mongolsku v letech 1990-2000
Vedoucí práce: Bohumil Kopřiva
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2005
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2005
Keywords: ekonomická transformace; hospodářská politika; Mongolsko; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; economic transformation; economic policy; Mongolia; bachelor's theses