Adresář nestátních neziskových organizací Jindřichohradecka - Vrkočová, Pavlína; Nový, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2005)
Aktualizace dat, návrh tištěné podoby adresáře neziskových organizací Jindřichohradecka, zpřístupnění na internetu
Vedoucí práce: Jan Nový
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2005
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2005
Keywords: neziskové organizace; public relations; veřejná správa; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; nonprofit organizations; public relations; public administration; bachelor's theses