Clinical path-way kriticky nemocného pacienta - Dalecká, Radka; Střítecký, Rudolf; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2005)
Vysvětlení všech aspektů pojmu "kvalita zdravotní péče" a jejich aplikace v praxi, tj. ve zdravotnickém systému ČR
Vedoucí práce: Rudolf Střítecký
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2005
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2005
Keywords: zdravotnické systémy; management jakosti; zdravotní péče; Česko; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; health service systems; quality control; health care; Czechia; master's theses