Evropská sociální charta a její naplnění v ČR - Gráfová, Veronika; Zika, Richard; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2005)
Smysl Evropské sociální charty a souvislosti se sociální politikou ČR
Vedoucí práce: Richard Zika
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2005
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2005
Keywords: sociální politika; rodinná politika; Česko; management [obor dipl. práce]; Evropská sociální charta; diplomové práce; social policy; family policy; Czechia; master's theses