Mechanismus municipálního rozpočtu (aplikace na městský obvod statutárního města) a rozpočtové provizorium - Horníková, Pavlína (2005)
Seznámení se způsobem a podklady, na základě kterých je sestavován municipální rozpočet a s vazbou na fungování obce - městského obvodu