Mechanismus municipálního rozpočtu (aplikace na městský obvod statutárního města) a rozpočtové provizorium - Horníková, Pavlína; Souček, Milan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2005)
Seznámení se způsobem a podklady, na základě kterých je sestavován municipální rozpočet a s vazbou na fungování obce - městského obvodu
Vedoucí práce: Milan Souček
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2005
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2005
Keywords: města; veřejné rozpočty; Česko; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; cities and towns; public budgeting; Czechia; master's theses