Realizace strategie rozvoje mikroregionu "Poutní cesta k Hájku" - Krausová, Hana; Souček, Milan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2005)
Vymezení mikroregionu, strategický plán mikroregionu. Aplikace případové studie
Vedoucí práce: Milan Souček
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2005
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2005
Keywords: regionální politika; strukturální fondy; strategický management; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; regional policy; structural funds; strategic planning; master's theses