Nové způsoby využití finančních nástrojů pro rozvoj lidských zdrojů k podpoře rozvoje a efektivnějšího využití stávajícího potenciálu okresu Jindřichův Hradec - Lazarovová, Alena (2005)
Návrh nového přístupu k využití finančních nástrojů pro rozvoj lidských zdrojů jako prostředku k efektivnějšímu využití a rozvoji stávajícího potenciálu okresu J. Hradec