Nové způsoby využití finančních nástrojů pro rozvoj lidských zdrojů k podpoře rozvoje a efektivnějšího využití stávajícího potenciálu okresu Jindřichův Hradec - Lazarovová, Alena; Souček, Milan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2005)
Návrh nového přístupu k využití finančních nástrojů pro rozvoj lidských zdrojů jako prostředku k efektivnějšímu využití a rozvoji stávajícího potenciálu okresu J. Hradec
Vedoucí práce: Milan Souček
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2005
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2005
Keywords: regionální rozvoj; lidský kapitál; strategický management; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; regional development; human capital; strategic planning; master's theses