Návrh grafického manuálu vybrané neziskové organizace - Strnad, David; Nový, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2005)
Vymezení corporate identity s důrazem na corporate design a grafický manuál
Vedoucí práce: Jan Nový
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2005
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2005
Keywords: neziskové organizace; image organizace; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; nonprofit organizations; corporate image; master's theses