Zavedení systému Cafeteria do společnosti Faurecia Lecotex, a.s. - Šmíd, Milan (2005)
Na základě analýzy současných sociálních výhod poskytovaných zaměstnavatelem navrhnout systém Cafeteria a posouzení možnosti jeho zavedení do společnosti Faurecia Lecotex, a.s.