Zavedení systému Cafeteria do společnosti Faurecia Lecotex, a.s. - Šmíd, Milan; Nesnídalová, Jitka; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2005)
Na základě analýzy současných sociálních výhod poskytovaných zaměstnavatelem navrhnout systém Cafeteria a posouzení možnosti jeho zavedení do společnosti Faurecia Lecotex, a.s.
Vedoucí práce: Jitka Nesnídalová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2005
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2005
Keywords: zaměstnanecké výhody; sociální politika podniku; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; employee fringe benefits; corporate social policy; master's theses