Metoda franšízingu na prodej vybraného produktu - Šťastná, Tereza; Hesková, Marie, 1948-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2005)
Návrh koncepce poskytování franšízových služeb, výběr produktů pro franšízu. Způsob financování, právní aspekty franšízy
Vedoucí práce: Marie Hesková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2005
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2005
Keywords: franchising; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; franchising; master's theses