Nové možnosti zdroje financování činnosti obcí v podmínkách EU - Chábera, David; Souček, Milan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2005)
Na výběru konkrétní samosprávy
Vedoucí práce: Milan Souček
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2005
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2006
Keywords: územní samospráva; regionální politika; strukturální fondy; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; regional administration; regional policy; structural funds; master's theses