Měření výkonnosti systémů managementu jakosti ve vybraném podniku - Matoušková, Petra; Lušů, Vladimír; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2005)
Přehled o způsobech a metodách měření výkonnosti systému managementu jakosti a jejich využití v praxi
Vedoucí práce: Vladimír Lukšů
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2005
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2006
Keywords: management jakosti; měření výkonnosti; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; quality control; performance measurement; bachelor's theses