Etika zaměstnance veřejné správy - Ježek, Roman; Zika, Richard; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2005)
Kodex etiky zaměstnance veřejné správy s bližším zaměřením na etiku Policie ČR
Vedoucí práce: Richard Zika
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2005
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2006
Keywords: etika povolání; korupce; veřejná správa; policie; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; professional ethics; corrupt practices; public administration; police; master's theses