Úkoly rozpočtu jako základního nástroje finančního managementu municipality - Kolářová, Iveta; Souček, Milan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2005)
Objasnění úlohy rozpočtu při krátkodobém plánování hospodaření municipality a jeho návaznost na dlouhodobější strategické plány
Vedoucí práce: Milan Souček
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2005
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2005
Keywords: obce; strategický management; rozpočtová skladba; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; municipalities; strategic planning; budgeting; master's theses