Výběrová kritéria pro výběr regionálních rozvojových projektů - Prokopová, Jana (2005)
Přehled vhodných výběrových kritérií k hodnocení regionálních rozvojových projektů a metod jejich optimalizace. Návrh jednoduché v praxi použitelné metodiky pro zadávání a vyhodnocení veřejných zakázek