Time Management v praxi - Jandera, Tomáš (2005)
Zmapování nejdůležitějších poznatků a přístupů k "ovládání" času doporučované v manažerské praxi. Ověření míry jejich využívání v práci i volném čase manažerů. Identifikace klíčových faktorů, které blokují využití teorie v praxi