Time Management v praxi - Jandera, Tomáš; Hiršová, Miloslava, 1950-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2005)
Zmapování nejdůležitějších poznatků a přístupů k "ovládání" času doporučované v manažerské praxi. Ověření míry jejich využívání v práci i volném čase manažerů. Identifikace klíčových faktorů, které blokují využití teorie v praxi
Vedoucí práce: Miloslava Hiršová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2005
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2006
Keywords: management času; sebezdokonalování; organizace práce; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; time management; self-actualization; work design; master's theses