Informovaný souhlas pacienta a poskytování léčebné péče bez souhlasu pacienta - Včelák, Petr; Navarová, Lenka; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2005)
Popis, zpracování a vyhodnocení legislativní úpravy povinnosti lékaře informovat pacienta o zdravotním stavu, povaze onemocnění a potřebných výkonech a jejich realizace v praxi
Vedoucí práce: Lenka Navarová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2005
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2006
Keywords: práva pacientů; zdravotnické právo; zdravotnická dokumentace; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; patient rights; medical law; medical documentation; master's theses