Vstup České republiky do Evropské unie - Holeščáková, Tatiana; Polívková, Jana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2005)
Vstup České republiky do Evropské unie. Zhodnocení přínosů a nevýhod
Vedoucí práce: Jana Polívková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2005
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2005
Keywords: evropská integrace; Česko; bakalářské práce; Evropská unie; European integration; Czechia; bachelor's theses; management [obor bakal. práce]