Perspektiva nízkorozpočtových leteckých dopravců v Evropě - Červenka, Jan; Štrach, Pavel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2006)
Regulační mechanismy v letecké dopravě a jejich vliv na vznik nízkorozpočtových dopravců
Vedoucí práce: Pavel Štrach
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2006
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2006
Keywords: letecká doprava; Evropa; management [obor dipl. práce]; liberalizace trhu; nízkonákladové letecké společnosti; diplomové práce; air transportation; Europe; master's theses