Finanční analýza nemocnice - Hůzlová, Karolína; Mlčák, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2006)
Použití finanční analýzy pro hodnocení efektivnosti organizace a volbu firemní strategie
Vedoucí práce: Jan Mlčák
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2006
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2006
Keywords: ekonomika zdravotnictví; finanční analýza; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; medical economics; financial analysis; master's theses