Analýza IS/IT ve společnosti Legro Plus s.r.o. - Novák, Michal; Přibyl, Vladimír; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2006)
Analýza architektury informačních systémů a informačních technologií v zadané společnosti a návrh řešení pro zajištěné nedostatky a v souladu s informační strategií organizace
Vedoucí práce: Vladimír Přibyl
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2006
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2006
Keywords: informační systémy; informační technologie; procesní management; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; information systems; information technology; process management; master's theses