Vytvoření systému efektivní podpory podnikání ze strany obce - Dědouch, Vladimír (2006)
Analýza vychází z popisu současného stavu podpory podnikání ze strany obcí, hledání optimální kombinace nástrojů a postupů, kterými samospráva může podpořit atraktivitu obce pro drobné a střední podnikání