Vytvoření systému efektivní podpory podnikání ze strany obce - Dědouch, Vladimír; Souček, Milan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2006)
Analýza vychází z popisu současného stavu podpory podnikání ze strany obcí, hledání optimální kombinace nástrojů a postupů, kterými samospráva může podpořit atraktivitu obce pro drobné a střední podnikání
Vedoucí práce: Milan Souček
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2006
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2006
Keywords: dotace; podnikatelské projekty; veřejná podpora; management [obor dipl. práce]; prezentace; diplomové práce; subsidies; business planning; state aid; master's theses