Bytové hospodářství obce - Pešlová, Eliška; Souček, Milan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2006)
Ekonomické vztahy mezi příjmy a výdaji, které souvisí s bytovým fondem obcí v návaznosti na rozpočet obcí
Vedoucí práce: Milan Souček
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2006
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2006
Keywords: bytová politika; obce; management [obor dipl. práce]; hospodaření obcí; diplomové práce; housing policy; municipalities; master's theses