Měření užitků veřejných projektů, aplikace na konkrétním příkladu - Rousek, Pavel; Krbová, Jana, 1962-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2006)
Vytvoření metody měření užitků veřejných projektů pro žadatele (obce) a aplikace na konkrétním příkladu
Vedoucí práce: Jana Krbová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2006
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2006
Keywords: veřejné výdaje; management [obor dipl. práce]; analýza nákladů; diplomové práce; public expenditures; master's theses