Sociální služby ve vybraném městě - Procházková, Lenka (2006)
Přehled o kvalitě sociálních služeb ve zvolené instituci na vybrané skupině ohrožených sociálním vyloučením. Zhodnocení nabídky sociálních služeb pro tuto skupinu ve vybraném městě