Sociální služby ve vybraném městě - Procházková, Lenka; Sedláková, Jaroslava, 1972-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2006)
Přehled o kvalitě sociálních služeb ve zvolené instituci na vybrané skupině ohrožených sociálním vyloučením. Zhodnocení nabídky sociálních služeb pro tuto skupinu ve vybraném městě
Vedoucí práce: Jaroslava Sedláková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2006
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2006
Keywords: sociální služby; sociální práce; normy a standardy; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; social service; social work; standards; master's theses