Úloha Ministerstva zdravotnictví v systému poskytování zdravotní péče, prostor pro uplatňování zdravotní politiky - Holík, Lukáš; Navarová, Lenka; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2006)
Základní postavení a úkoly Ministerstva zdravotnictví jako garanta organizace a systému poskytování zdravotní péče
Vedoucí práce: Lenka Navarová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta managementu v Jindřichově Hradci, 2006
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2006
Keywords: zdravotnictví; management [obor dipl. práce]; Ministerstvo zdravotnictví; diplomové práce; health service; master's theses